FI

Fuuga Hierontaterapia — Hinnasto

Viesti

Viesti

Viesti

Hieronta, kalevalainen jäsenkorjaus1 ja Functional Fascial Release2

Aika Normaali hinta Alennettu hinta3
30 min. 28 € 24 €
45 min. 35 € 30 €
60 min. 42 € 35,50 €
1 ¼ tuntia 49 € 41,50 €
1 ½ tuntia 56 € 47,50 €
1 ¾ tuntia 63 € 53,50 €
2 tuntia 70 € 59,50 €
Peruutusmaksu4 42 € tai 56 € 42 € tai 56 €

Tarjous: Kun osallistut koko Functional Fascial Release2 -sarjaan, kolmas hoito maksaa vain 42 €.

  1. Jotta saisit eniten hyötyä kalevalaisesta jäsenkorjauksesta, suosittelen kahden tunnin hoitoa, jolloin on mahdollista hoitaa koko kehoa.
  2. Functional Fascial Release on kolmen hoidon sarja, josta jokainen hoito kestää 1,5 tuntia. On myös mahdollista soveltaa tekniikoita Functional Fascial Release -hoitomuodosta tavallisen hieronnan aikana.
  3. Annan alennusta seuraaville ryhmille: opiskelijat, koululaiset, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset. Alennukseen oikeuttava kortti tai todistus on esitettävä.
  4. Peruutukset viimeistään 24 tuntia ennen ajanvarausta, mieluiten puhelimitse tai tekstiviestinä. Jos olet varannut Vellon kautta ajan, voit perua sen myös Vellossa, mutta ainoastaan yli 24 tuntia ennen varattua aikaa. Jos peruutat liian myöhään, veloitan 42 € ja jos jätät varatun ajan käyttämättä ilman peruutusta, veloitan 56 €, paitsi ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. äkillinen sairastuminen). Maksun on oltava tililläni FI15 5741 3620 4550 86 ennen kuin varaat seuraavan hoidon.

Huom! Hieronta-aikaan voi sisältyä myös haastattelu ja tutkiminen. Sen lisäksi hieronta-aikaa voidaan käyttää ergonomian, lihasten venyttelyn tai hyvän ryhdin harjoitteluun.

Lahjakortit

Yllätä läheisesi lahjakortilla! Ilmoita minulle sähköpostiviestissä saajan nimi ja hoidon / hoitojen pituus, niin lähetän vastausviestissä lahjakortin / lahjakortit ja laskun. Ilmoita myös, mikäli saaja on oikeutettu alennushintaiseen hoitoon. Lahjakortit ovat normaalisti yhden vuoden voimassa, mutta pidennän niiden voimassaoloaikaa, jos vastaanottajalla on hyvä syy, miksi hän ei voinut käyttää lahjakorttia ajoissa.

Tuotemyynti

Minulla on pieni varasto itsehoitoon soveltuvia voiteita ja hoitotarvikkeita, joita jälleenmyyn asiakkailleni. Tuotteet ja niiden hinnat löytyvät tuotemyynti sivultani.

Maksaminen

Käteisellä, useimmilla pankkikorteilla tai MobilePaylla. Voit myös maksaa ePassi Hyvinvoinnilla.