NL

Prijslijst — Fuga Massagetherapie

Bericht

Bericht

Bericht

Prijslijst — alle behandelingen

Tijd Normale prijs Kortingsprijs1
30 min. € 28 € 24
45 min. € 35 € 30
60 min. € 42 € 35,50
1 ¼ uur € 49 € 41,50
1 ½ uur € 56 € 47,50
1 ¾ uur € 63 € 53,50
2 uur € 70 € 59,50
Annuleringskosten2 € 42 of € 56 € 42 of € 56

Aanbieding: Bij deelname aan de volledige serie Functional Fascial Release3, kost de derde behandeling slechts € 42.

  1. Ik geef korting aan de volgende groepen: studenten, scholieren, personen die hun militaire of vervangende dienstplicht vervullen, werklozen en gepensioneerden. Het recht op reductie moet aangetoond worden met een identiteitsbewijs of ander document.
  2. Annuleringen uiterlijk 24 uur voor de behandeling, liefst telefonisch of per SMS. Als je via vello.fi geboekt hebt, kun je ook via vello.fi annuleren, maar alleen tot 24 uur voor de geboekte tijd. Als je te laat afzegt, bereken ik € 42 en als je niet verschijnt zonder afgezegd te hebben, bereken ik € 56, behalve bij force majeure (bijv. plotselinge ziekte). Het bedrag moet op mijn bankrekening (FI15 5741 3620 4550 86, OKOYFIHH) staan voor je de volgende afspraak maakt.
  3. Functional Fascial Release is een serie van drie behandelingen van 1,5 uur. Het is ook mogelijk technieken uit Functional Fascial Release als onderdeel van andere behandelingen toe te passen.

N.B. Een deel van de massagetijd kan gebruikt worden voor interview of onderzoek. Ook het oefenen van houding, ergonomie of rekken van spieren kan deel uitmaken van de massagetijd.

Cadeaubonnen

Verras je vriend(in) of familielid met een cadeaubon! Het makkelijkst vertel je me de naam van de begunstigde en de lengte van de behandeling(en) in een email. Vermeld eventueel ook of de ontvanger recht op korting heeft. Ik stuur dan de cadeaubon(nen) en de rekening in mijn antwoord. De cadeaubonnen zijn normaal een jaar geldig, maar ik verleng de geldigheid als er een goede reden is waarom de ontvanger de cadeaubon niet op tijd kon gebruiken.

Verkoopartikelen

Ik heb een kleine hoeveelheid zalven en hulpmiddelen voor zelfbehandeling in voorraad, om door te verkopen aan mijn cliënten. Je vindt deze producten en hun prijzen op mijn pagina verkoopartikelen.

Betaling

Met contant geld, met de meeste bankpassen en kredietkaarten of met MobilePay (vereist een Finse bankrekening). Je kunt ook met ePassi WellbeingWellbeing of met Eazybreak Wellbeing benefitWellbeing betalen.