Hyppää sisältöön

Viesti

Viesti

Viesti

Näin varaat hoitoajan

Ajanvaraustyökalulla

Voit varata aikaa alla olevan työkalun avulla tai Vellon nettisivuni kautta.

Ole hyvä ja ilmoita aina puhelinnumerosi. Jos tarvitsen lisätietoja tai joudun muuttamaan ehdottamaasi aikaa, tämä onnistuu yleensä helpommin puhelinsoitolla kuin viestejä vaihtamalla. Saat vahvistuksen ja peruutuslinkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteelle.

Puhelimitse

[Puhelin]

Voit varata ajan puhelimitse numerosta 044 309 8040. Olen yleensä tavoitettavissa joka päivä klo 9 – 22, mutta en vastaa puheluihin hoitojen aikana enkä piilotetuista numeroista tuleviin soittoihin. Jos en vastaa, voit jättää minulle viestin, niin otan yhteyttä.

Tekstiviestillä tai sähköpostilla

Vaikka en suosittele varaamaan tekstiviestillä tai sähköpostilla, voit sen tehdä. Ongelmana on, että sopivan ajankohdan löytäminen voi vaatia useita viestejä ja viestien välissä vapaat ajat saattavat muuttua. Ole hyvä ja ilmoita aina puhelinnumerosi sähköpostiviesteissä, jotta voin tarvittaessa ottaa puhelimitse yhteyttä.

Peruutukset

Jos olet tehnyt ajanvarauksen netissä, voit peruuttaa sen viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Muuten voit peruuttaa ajanvarauksen puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 044 309 8040. Jos peruutat alle 24 tuntia ennen sovittua aikaa tai et saavu paikalle ilman peruutusta, veloitan peruutusmaksun, paitsi ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. äkillinen sairastuminen).

Lahjakortit

Yllätä läheisesi lahjakortilla! Ilmoita minulle sähköpostiviestissä saajan nimi ja hoidon / hoitojen pituus, niin lähetän vastausviestissä lahjakortin / lahjakortit ja laskun. Ilmoita myös, mikäli saaja on oikeutettu alennushintaiseen hoitoon. Lahjakortit ovat normaalisti yhden vuoden voimassa, mutta pidennän niiden voimassaoloaikaa, jos vastaanottajalla on hyvä syy, miksi hän ei voinut käyttää lahjakorttia ajoissa.