Näin varaat hoitoajan

Facebookin ajanvaraustyökalulla

[Facebook]

Voit varata ajan Facebookin ajanvaraustyökalun kautta. Työkalu näyttää kahden tunnin aikaikkunoita. Halutessasi voit pyytää viestikentässä lyhyemmän hoitoajan valitun aikaikkunan sisällä. Esimerkiksi aikaikkunassa klo 16:00 – 18:00 voit pyytää ajan klo 16:15 – 17:45. Suosittelen kuitenkin varaamaan täyden kahden tunnin hoitoajan, jotta voin oireiden hoitamisen lisäksi myös hoitaa oireiden taustalla olevia tekijöitä.

Ole hyvä ja ilmoita aina puhelinnumerosi. Jos tarvitsen lisätietoja tai joudun muuttamaan ehdottamaasi aikaa, tämä onnistuu yleensä helpommin puhelinsoitolla kuin viestejä vaihtamalla.

Huomio: Facebook ei lähetä minulle ilmoitusta ajanvarauksestasi, jos et ole kirjautuneena tai sinulla ei ole Facebook-tiliä. Huomaat sen siitä, että Facebook pyytää sähköpostiosoitettasi. Ole hyvä ja ilmoita minulle silloin ajanvarauksestasi tekstiviestillä.

Puhelimitse

[Puhelin]

Voit varata ajan puhelimitse numerosta 044 309 8040. Joskus voin puhelimessa tarjota hoitoaikoja jotka eivät näy Facebookissa. Olen yleensä tavoitettavissa joka päivä klo 9 – 22, mutta en vastaa puheluihin hoitojen aikana enkä piilotetuista numeroista tuleviin soittoihin. Jos en vastaa, voit jättää minulle viestin, niin otan yhteyttä.

Tekstiviestillä tai sähköpostilla

[Viesti]

Vaikka en suosittele varaamaan tekstiviestillä tai sähköpostilla, voit sen tehdä. Ongelmana on, että sopivan ajankohdan löytäminen voi vaatia useita viestejä ja viestien välissä vapaat ajat saattavat muuttua. Ole hyvä ja ilmoita aina puhelinnumerosi sähköpostiviesteissä, jotta voin tarvittaessa ottaa puhelimitse yhteyttä.