Spring naar inhoud

Bericht

Bericht

Bericht

Een afspraak maken

Met de boekingstool

Je kunt een afspraak maken met de onderstaande boekingstool of op mijn webpagina bij vello.fi.

Vermeld alsjeblieft altijd je telefoonnummer. Als ik meer informatie nodig heb of de door je voorgestelde tijd moet veranderen, lukt dat in het algemeen gemakkelijker met een telefoontje dan door berichten uit te wisselen. Je krijgt een bevestiging en een link voor annulering naar het e-mail adres dat je hebt opgegeven.

Telefonisch

[Telefoon]

Je kunt telefonisch een afspraak maken, op nummer +358 44 309 8040. In de regel ben ik dagelijks bereikbaar van 9 tot 22 uur, maar ik neem niet op tijdens massages of wanneer de opbeller zijn nummer verbergt. Als ik niet opneem, spreek dan een berichtje in, dan bel ik terug.

Per SMS of e-mail

Ook al raad ik niet aan om een afspraak te maken via SMS of e-mail, je kunt dat toch doen. Het probleem is dat voor het vinden van een geschikt tijdstip veel berichten nodig zijn kunnen en de beschikbare tijden tussendoor kunnen veranderen. Vermeld in e-mails graag altijd je telefoonnummer, zodat ik wanneer nodig telefonisch contact op kan nemen.

Annuleringen

Als je online geboekt hebt, kun je tot 24 uur voor de geboekte tijd annuleren via de link in de boekingsbevestiging. Anders kun je annuleren per telefoon of SMS naar nummer +358 44 309 8040. Als je minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd afzegt of niet verschijnt zonder afgezegd te hebben, bereken ik annuleringskosten, behalve bij force majeure (bijv. plotselinge ziekte).

Cadeaubonnen

Verras je vriend(in) of familielid met een cadeaubon! Het makkelijkst vertel je me de naam van de begunstigde en de lengte van de behandeling(en) in een e-mail. Vermeld eventueel ook of de ontvanger recht op korting heeft. Ik stuur dan de cadeaubon(nen) en de rekening in mijn antwoord. De cadeaubonnen zijn normaal een jaar geldig, maar ik verleng de geldigheid als er een goede reden is waarom de ontvanger de cadaeubon niet op tijd kon gebruiken.