Zo boek je bij Fuga Massagetherapie

Met de Facebook boekingstool

[Facebook]

Je kunt een afspraak maken met de Facebook boekingstool. De tool toont tijdvensters van twee uur. Eventueel kun je in het berichtvenster een kortere behandelingstijd in het geselecteerde tijdvenster aanvragen. Bijvoorbeeld in het tijdvenster 16:00 – 18:00 kun je de tijd van 16:15 tot 17:45 aanvragen. Maar ik raad je aan om een behandeling van de volle twee uur te boeken, zodat ik, naast de behandeling van je symptomen, ook tijd heb om de factoren achter de symptomen te behandelen.

Vermeld alsjeblieft altijd je telefoonnummer. Als ik meer informatie nodig heb of de door je voorgestelde tijd moet veranderen, lukt dat in het algemeen gemakkelijker met een telefoontje dan door berichten uit te wisselen.

Let op: Facebook stuurt me geen melding van je reservering als je niet bent ingelogd of geen Facebook account hebt. Je merkt dit doordat Facebook om je e-mail adres vraagt. Maak me dan graag attent op je reservering met een SMS.

Telefonisch

[Telefoon]

Je kunt telefonisch een afspraak maken, op nummer +358 44 309 8040. Soms kan ik telefonisch tijden aanbieden die in Facebook niet zichtbaar zijn. In de regel ben ik dagelijks bereikbaar van 9 tot 22 uur, maar ik neem niet op tijdens massages of wanneer de opbeller zijn nummer verbergt. Als ik niet opneem, spreek dan een berichtje in, dan bel ik terug.

Per SMS of e-mail

[Bericht]

Ook al raad ik niet aan om een afspraak te maken via SMS of e-mail, je kunt dat toch doen. Het probleem is dat voor het vinden van een geschikt tijdstip veel berichten nodig zijn kunnen en de beschikbare tijden tussendoor kunnen veranderen. Vermeld in e-mails graag altijd je telefoonnummer, zodat ik wanneer nodig telefonisch contact op kan nemen.