FI

Miten hyödyt eniten FFR:ltä?

Viesti

Viesti

Viesti

Kopio FFR näyttökokeen asiakkaille jaetusta lehtisestä. Alkuperäinen nimi: Getting the most from your Structural Bodywork (SB) Sessions. Suomennos: fysioterapeutti Matti Melanen, www.paljasjalkafysio.fi, kopioitu hänen luvallaan.

Tässä on muutamia ehdotuksia joiden avulla voit saada enemmän irti FFR-käynneistäsi. FFR3-sarja on projekti, jonka tarkoituksena on tuoda tasapainoa kehoosi, herätellä ja uudelleen kouluttaa asentotuntoasi sekä päästää irti nykymaailman vieraannuttavista vaikutteista. Kaikki ehdotukset eivät välttämättä sovi sinulle, mutta harkitse niitä kaikkia ja valitse sitten sinulle mieluisimmat vaihtoehdot.

Viimeiseksi, nauti olostasi! FFR-sarja on mahtava keino tutkia ja kokea kehosi asentoa ja liikettä sekä niiden muutoksia. Terapeuttisi mielestä asia on ollut niin tärkeä, että hän on käyttänyt paljon aikaansa ja resursseja oppiakseen auttamaan sinua tällä tavalla! Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan tämän löytämisen, paranemisen ja vaivattomuuden matkan sinun kanssasi.