FI

Tuotemyynti — Fuuga Hierontaterapia

Viesti

Viesti

Viesti

Myynti

Minulla on pieni varasto itsehoitoon soveltuvia voiteita ja apuvälineitä, joita jälleenmyyn asiakkailleni. Myynti tapahtuu pääsääntöisesti hoitojen yhteydessä. Jos haluat ostaa tuotteita hoitoaikasi ulkopuolella, sovi etukäteen noutoaika kanssani. En lähetä tuotteita postissa.

Hinnat ovat voimassa niin kauan kuin ostamani erä riittää. Seuraava erä saattaa olla erihintainen.

Mehiläisbalsami

[Mehiläläisbalsamipurkki][Tulostettava kuva]

Songbird® mehiläisbalsami on tehokas voide kuivan, ärtyneen tai vaurioituneen ihon hoitoon. Se soveltuu myös erinomaisesti naarmujen, hankaumien, ihottuman, halkeamien, arpien ja pienien palovammojen hoitoon. Valmistaja suosittelee sitä myös raskausarpien, maitorupien ja vaippaihottuman hoitoon. Käytän mehiläisbalsamia silloin tällöin asiakkaiden hoidossa. Songbird® mehiläisbalsamin teho perustaa sen sisältämään propolikseen ja tokoferoliin. Propolis eli kittivaha on luonnonhartsi, jota mehiläiset keräävät puiden silmuista ja käyttävät pesässään. Kittivahan antimykoottisten ja antibioottisten ominaisuuksien takia pieneliöt eivät pääse lisääntymään mehiläispesässä. Tokoferoli eli E-vitamiini edistää vaurioituneen ihon paranemista. 20 g:n purkki maksaa 4 € ja 100 g:n purkki 10 €.

Huomautus: propoliksella on mitä parhaampia ominaisuuksia, mutta sen käyttö ei ole riskitöntä. Viimeaikaisen tutkimustiedon mukaan 2.5 prosenttia Euroopan väestöstä on allerginen propolikselle. Lapsilla vaikuttaa olevan suurentunut riski, että kehittyy propolisallergiaa. Yliherkkyyden kehittymisen todennäköisyys kasvaa hoidon pituuden kanssa. Kanadalaiset suositukset kehottavat käyttämään propolista korkeintaan kahdestaneljään peräkkäistä viikkoa. Levitä balsamia varmuuden vuoksi ensin terveelle iholle. Mahdollinen allergia ilmenee yleensä 48 tunnin sisällä kutinana, poltteena tai paikallisena ihottumana. Puolalaisessa tutkimuksessaon esitetty, että jos alkoholipitoisia tuotteita käytetään ihoon, allergeenit saattavat siirtyä syvempiin kerroksiin. Tämä voi myötävaikuttaa yliherkkyyden syntymiseen.

Superpallot

[Superpallot][Tulostettava kuva]

Nämä 45 millimetrin superpallot soveltuvat esimerkiksi selän ja hartia-alueen triggerpisteiden itsehoitoon sekä jalkapohjahierontaan. Kyseisiin tarkoituksiin nämä pallot ovat juuri sopivan kovia. Pallot eivät luista, joten ne pysyvät helposti paikallaan. Superpallot maksavat 2 € / kpl.

Pyyhekumit

[Pyyhekumit][Tulostettava kuva]

Näillä kiilamaisilla pyyhekumeilla voi hoitaa esimerkiksi käsien syviä triggerpisteitä. Pyyhekumien käyttö vaatii hyviä ohjeita. Huolettomasti käytettynä on mahdollista, että kumi osuu johonkin syvään hermoon. Triggerpisteet tykkäävät painelusta, mutta hermot ärtyvät siitä. Pehmeät kumit maksavat 1,50 € / kpl ja kovat kumit 2 € / kpl.